top of page

 

 

Hogyan képzelem el a közösségünk, pártunk gyakorlati mindennapjait: Amit akár, már a következő percekben is megtehetsz, alkotsz egy modult annak az elképzelésnek az elképzelésnek van bentignedz ami (mondjuk ha valami bosszant és AZT szeretnéd megváltoztatni vagy valakinek segítségre van szűksége) ezután, az elképzelésedet megjelenítjük hat Közösség honlapján, Amit majd különböző vezető beosztású politikusok vagy csak befolyásos emberek elolvasnak ed TEMA Mellé állnak ed aztán OK fogják hat Hivatalos helyekre bevinni. Ha neked ist vannak lehetőségeid a Téma ügyintézésére, akkor természetesen te viheted az ügyet. Egy dolog nagyon fontos, nem biztos, hogy te vagy und legalkalmasabb und temával való foglalkozásra. Ezért el kell fogadnod, ha a közösség mást ajánl az ügyintézésre. Ha nem lesz olyan kedvező beosztású ember, aki az ügyeddel foglalkozna, akkor a közösség fog felkérni a felvetett temában jártas szakembert.

A közösség vezetése azt kéri az ügyeinkkel foglalkozó megbízottaktól, hogy mindenhol a modul közösség jelvénye alatt járjanak el, amikor a mi ügyünkről van szó.

Ha valaki esetleg „lenyúlja” a temáinkat, az sem gond, hiszen minket a vegeteredmény erdekel.

Ha lenyúlja és megváltoztatja, akkor a közösség megfigyeli az eredményt és ha az nem megfelelő, akkor mi is megcsináljuk a mi verziónkat.

Természetesen, mindent kommunikálunk a médában, amennyire a lehetőségeink engedik.

bottom of page